อาจารย์นิชธาวัลย์ สุทินวงศ์
Ms.Nichthawan Suthinwong

อาจารย์นิชธาวัลย์ สุทินวงศ์

Ms.Nichthawan Suthinwong

• Master of Arts (English Language Teaching), Assumption University
  • Bachelor of Arts France, Silpakorn University

• An Analysis Creative Genre Writing of Thai Adolescent Learners in terms of Their Knowledge of Information Reports Genre (2018)

E-mail: nichthawan@tni.ac.th
โทรศัพท์: 0-2763-2700 ต่อ 2838