อาจารย์ชลธิชา นางาม
Ms.Chonticha Na-Ngam

อาจารย์ชลธิชา นางาม
Ms.Chonticha Na-Ngam

• Master of Arts, English for Careers, Thammasat University
  • Bachelore of Arts, English Language and Literature, Thammasat University

• A Study of the Ability in Giving Speech in English of the Third Year Students majoring in International Business Management at TNI (2017)

E-mail: chonticha@tni.ac.th
โทรศัพท์: 0-2763-2700 ต่อ 2815