อาจารย์บุญชัย คงศักดิ์ตระกูล
Mr.Boonchai Khongsagtrakool

อาจารย์บุญชัย คงศักดิ์ตระกูล
Mr.Boonchai Khongsagtrakool

• Master of Arts, English for Careers, Thammasat University
  • Bachelore of Arts, English Language and Literature, Thammasat University

• Effects of Technical and Business Students’ English Writing according to English Instructional Model Based on Communicative Approach Theory (2017)

E-mail: boonchai@tni.ac.th
โทรศัพท์: 0-2763-2700 ต่อ 2824