อาจารย์อมราวดี ทัพพุน
Ms.Amarawadee Tappoon

อาจารย์อมราวดี ทัพพุน
Ms.Amarawadee Tappoon

• Master of Arts, Applied Linguistics, Mahidol University
  • Bachelor of Arts, English, Silpakorn University

• Motivation and Problems of Thai Staff in Learning English at Thai-Nichi Institute of Technology (2018)
  • Applying Speaking Strategies to Overcome Communication Difficulties in Thai EFL Leaners (2017)
  • Anxiety in Learning English among Thai Undergraduates: Effects on Listening Abilities (2017)

E-mail: amarawadee@tni.ac.th
โทรศัพท์: 0-2763-2700 ต่อ 2849