ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร.บัณฑิต อนุญาหงษ์
Assistant Professor Dr.Bundit Anuyahong

• Ph.D. Curriculum and Instruction-Teaching English, Faculty of Education, Silpakorn University
  • M.Ed. Teaching English as a Foreign Language, Faculty of Education, Silpakorn University
  • M.Ed. Educational Administration, Graduate School, Naresuan University
  • Bachelor of Arts, English (Second honor), Faculty of Humanity, Mahachulalongkorn University

บทความทางวิชาการ
Journal/Proceedings Articles

• การศึกษาผลของการยกระดับความสามารถด้านการพูดสุนทรพจน์และการนำเสนองานเป็นภาษาอังกฤษของนักศึกษาสถาบันเทคโนโลยีไทย-ญี่ปุ่น (2018)

• Using Facebook Based on Constructivist Teaching Method to Develop English Writing Dexterity of Undergraduate Students in Thailand (2018)
  • Using Clinical Supervision to Uplift Research Competence of Thai New Generation Researchers: A Case of Thai-Nichi Institute of Technology (2018)
  • A Study of Ability in TOEIC Test Taking Related to English Speaking for Communication of TNI Students
  • Effects of Communicative Competency in English by Using Project Based Learning of Undergraduate Students in Thailand (2018)
  • A Study of English Writing Proficiency of Business and Technical Students in Tertiary Level (2017)
  • A Study of Problems in English Communication of Information Technology Students (2017)
  • A Study of TOEIC Vocabulary Learning Strategies of TNI Students (2017)
  • A Study of Using TNI Core Values “KM-HR-HoP” of First Year Undergraduate TNI Students (2017)
  • Effects of English Speaking Ability by Using Monodzukuri Approach of Business Japanese Students (2017)
  • Effects of English Speech and Anxiety in Speaking English of First Year Undergraduate Students in Private University (2017)
  • Development of CALL English Reading Instruction for Matthayomsuksa 4 at Benjamarajalai School, Bangkok.
  • A Study of Satisfaction with Instructional Management of College of General Education at TNI

E-mail: bundit@tni.ac.th
โทรศัพท์: 0-2763-2700 ต่อ 2835